(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Maqolada maktablarda va boshqa ta’lim muassasalarida voleybol seksiyasining maqsadlarini belgilash, vazifalari, rejalashtirish va o‘tkazish masalalari batafsil ko‘rib chiqiladi. Voleybol sporti seksiyasining tashkiliy-uslubiy qismlarini o’z ichiga olgan tuzilishi tavsiflangan. Maqolada voleybol sporti seksiyasining tuzilishi haqida to’liq ma’lumot berilgan, har bir tarkibiy qismning muvaffaqiyatli ishlashi va maqsadlariga erishish uchun muhimligi ta’kidlangan.