(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur maqolada boshlang‘ich sinflarda davlat ta’lim standarti talablari asosida ona tili o‘qitishni ijodiy tashkil etish bugungi ta’lim jarayonida dolzarb masalalardan biri ekanligi hamda ona tili darslarida innovatsion pedagogik texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘quvchilarning ijodiy qobiliyatlarini rivojlantirish, mustaqil fikrlash ko‘nikmalarini shakllantirish va o‘quv jarayonining samaradorligini oshirishdan iborat ekanligi haqidagi fikrlar to‘g‘risida mulohazalar yuritiladi.