(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasi jinoyat protsesual qonunchiligida mutahassis instituti, uning mazmun va mohiyati, mutahassis va ekspertlarning huquq va majburiyatlari, ular ishtirokining jinoiy-protsessual ahamiyati tahlil qilingan.