(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada buyuk tanqidchi va iste’dodli ijodkor Ozod Sharafiddinovning hayoti va ijodiga oid ma’lumotlar keltirilgan. Shuningdek adibning tanqidchilikka doir maqolalari haqida qisqacha ma’lumot berib o’tilgan.