(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Zamonaviy axborot texnologiyalarining jadallik bilan rivojlanishi ta’lim jarayonlariga innovatsion yondashuvlarni keng joriy etish imkonini bermoqda. Ayniqsa, fizika kabi aniq fanlarni o‘qitishda IT texnologiyalaridan foydalanish nafaqat tushunchalarni chuqurlashtirish, balki murakkab jarayonlarni vizuallashtirish va laboratoriya tajribalarini interaktiv tarzda namoyish etishda muhim ahamiyat kasb etadi.