(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
мақолда янги туққан голштин зотли сигирлар репродуктив фаолиятига озиқавий премиксларнинг таъсири жумладан қондаги биокимёвий ўзгаришлар ҳақида маълумотлар ёритилган.