(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada teatrlashtirilgan o‘yinlar vositasida maktabgacha katta yoshdagi bolalarda ijodiy qobiliyatni shakllantirish haqida ma’lumotlar berilgan. Tayanch tushunchalar: adabiy asar, ertak axloqiy, do‘stlik, mehr-oqibat, halollik, jasorat, ijtimoiy xatti-harakatlar, ko‘nikmalarini shakllantirish.