(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada Qarshi magistral kanalidan foydalanish boshqarmasiga qarashli M-1A nasos stansiyasining hozirgi holati va undagi jihozlar va qurilmalarning holati, nasos qurilmasining ish prinsiplari haqida ma’lumotlar keltirib o‘tilgan.