(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada ingliz yozuvchisi Somerset Moemning “Insoniy ehtiroslar zalvori” romanining poetik xususiyatlari tahlil qilinadi. Asarda qo‘llanilgan badiiy vositalar, obrazlar tizimi, til va uslub, kompozitsion qurilish, ichki monologlar, shuningdek, roman psixologik realizm va ekzistensializm ruhida yaratilgani haqida fikr yuritiladi.