(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Korxona va tashkilotlarda muxandis lavozimida faoliyat yurituvchi xodimlar, ularning psixologiyasi yoki ular bilan munosabatni muhokama qilishdan avval, insonlarga muxandis lavozimi yoki umuman muxandislik haqida tushunchani to’liq yetkazib berish bu mavzuni kengroq tushunishda ayni muddao bo’ladi.