(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada agroklasterlar faoliyatiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillarni aniqlash, ularning iqtisodiy samaradorlikka ta’sirini baholash va ushbu omillarni optimallashtirish bo‘yicha ilmiy-tahliliy yondashuvlar ishlab chiqish masalalari ko‘rib chiqiladi. Ushbu tadqiqot natijalari agroklasterlar faoliyatini yanada rivojlantirishga, sohada innovatsiyalarni keng qo‘llashga va iqtisodiy o‘sishni jadallashtirishga xizmat qiladi.