(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ушбу тезисда Ўзбекистон Республикасининг бухгалтерия ҳисоби миллий стандартининг халқаро стандартларига ўтиши, мувофиқлиги, асосий капиталга ўзлаштирилган инвестициялар, жумладан, хорижий инвестицияларни жалб этиш устувор масалалар сифатида кўриб чиқилади. Шунингдек, Ўзбекистон Республикаси Президентининг «Молиявий ҳисоботнинг халқаро стандартларига ўтиш бўйича қўшимча чора-тадбирлар тўғрисида»ги 2020 йил 24 февралдаги ПҚ-4611 қарори талаблари ва юртимизда ҳисоб сиёсатида янги саҳифа очилиши ҳақида.