(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur maqolada XVIII asrda mang’itlar sulolasining taxtga kelishi, Amir Shohmurod hukmronligi davrida olib borilgan islohotlarning ahamiyati, Buxoro amirligi ijtimoiy-iqtisodiy hayotidagi ro‘y bergan o‘zgarishlar yoritilgan.