(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Maqolada, qurilishning tashkiliy shakllari haqida tushunchalar bo‘ladi. Kapital qurilishini amalga oshirishda ilmiy-tadqiqot, loyihaviy-qidiruv va sanoat korxonalarining loyihaviy konstruktorlik tashkiloti, uskuna, qurilish ashyolari, mahsulotlari va qurilmalari bilan ta’minlovchilar, qurilish-yig‘ma tashkilotlari hamda konstruktorlik, loyihaviy-qidiruv va ilmiy tadqiqot tashkilotlari, buyurtmachilar haqida so‘z boradi.