(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ушбу мақолада шўрланишга мойил, ўтлоқи аллювиал тупроқлари шароитида ғўзанинг С-4727 ва Султон навларини етиштиришда агротехник тадбирларнинг аҳамияти ва тажрибада амалга оширилган агротехник тадбирлари амалга оширилиши ҳамда ғўза навларидан олинган ҳосил бўйича маълумотлар келтирилган.