(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Мақолада Қашқадарё вилояти оч тусли бўз тупроқлари шароитида кузги буғдойнинг «Шукрона» ва «Турон» навлари уруғларини бентонит гилларининг 30 кг/т; 40 кг/т ва 50 кг/т (уруғ қобиқлаш) меъёрлари билан қобиқлашнинг, кузги буғдой илдиз изими шаклланишига таъсири таҳлил қилинган ва ўрганилган.