(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada stomatologiya yo‘nalishidagi talabalarni kasbiy faoliyatga tayyorlashda kreativ yondashuv asosidagi metodikani takomillashtirish masalasi ko‘rib chiqiladi. Parodontologiya fani misolida olib borilgan pedagogik tajriba asosida kreativ metodikaning afzalliklari – keys-texnologiya, simulyatsiya, refleksiya, portfel baholash kabi usullarning ta’siri tahlil qilingan. Olingan natijalar kreativ ta’lim metodikasi profilaktik kompetensiyalarni shakllantirishda samarali ekanini ko‘rsatdi.