(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu tezisda zamonaviy ta’lim sharoitida o‘quvchilarni kompleks rivojlantirish dolzarb pedagogik muammo sifatida tahlil etilgan. Tadqiqotlar natijalari shuni ko‘rsatadiki, innovatsion va interaktiv yondashuvlar, o‘quvchilarning shaxsiy, ijodiy va ijtimoiy ko‘nikmalarini rivojlantirishda muhim ahamiyatga ega. O‘quv jarayonida individual yondashuvlar va adaptiv ta’lim tizimlarining qo‘llanilishi, o‘quvchilarning ta’limdagi muvaffaqiyatini oshirishga xizmat qiladi.