(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Суд тиббиёти амалиётида ашёвий далиллардаги қон доғларини текширганда, тур ва гуруҳий мансублиги аниқланади. Бунинг учун турли хил ингредиентлардан фойдаланилади: изогемагглютинловчи зардоблар альфа ва бета, гетероиммун зардоблар анти-А, анти-В, анти-0(Н). Ҳозирги вақтда суд-тиббиёт экспертизасининг долзарб вазифаларидан бири объектнинг минимал миқдорини текшириш пайтида тўғрисида максимал маълумот олишдир.