(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada mintaqah iqtisodiyotini davlat tomonidan tartibga solinishi uning tamoyillari, takomillashtirish usullari va mexanizmlari o’rganilgan.