(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada qadimgi Bobil shahridagi mashhur Osmon bog‘larining estetik mohiyati va ularning tasviriy san’atda ifodalanish masalalari tahlil etilgan. Tabiat go‘zalligi, insonning unga bo‘lgan munosabati, me’moriy uyg‘unlik va badiiy obrazlar orqali yaratilgan muhit san’at asarlarida qanday aks etgani ilmiy asosda yoritilgan.