(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada kikbokschilarda muvozanat saqlash qobiliyatini o’rganish, rivojlantirish va takomillashtirish bo’yicha olimlar tomonidan olib borilgan izlanishlarning umumiy mazmuni yoritib berilgan.