(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur maqolada tarbiya fanini o‘qitishda refleksiv va modulli yondashuvlarning o‘zaro integratsiyasi nazariy va amaliy jihatdan tahlil etilgan. Refleksiv yondashuv ta’lim oluvchining o‘z faoliyatini tahlil qilish, o‘z-o‘zini baholash va shaxsiy o‘sishni boshqarish qobiliyatini rivojlantirishga yo‘naltirilgan bo‘lsa, modulli yondashuv ta’lim jarayonini tizimli, bosqichma-bosqich tashkil etishga imkon beradi. Ularning integratsiyasi pedagogik jarayonning samaradorligini oshirib, shaxsga yo‘naltirilgan ta’limni ta’minlashga xizmat qiladi. Maqolada ushbu yondashuvlarning nazariy asoslari, ularning integratsion modeli hamda pedagogik natijalari tahlil qilingan.