(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Turlarning ko’chirib o’tkazilgan ko’plab hududlarida o’sish, hosildorlik, populyatsiya ichidagi, atrof-muhit va akvakultura o’zgaruvchanligi.