(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ушбу мақолада фракталлар назариясининг асосий тушунчалари ва фракталларни қуриш технологиялари келтирилган. Фракталларни қуришнинг бир нечта усуллари ёритилган, жунингдек айланалардан иборат фракталларни қуриш учун рекурсив алгоритм келтирилган. Ишлаб чиқарилган алгоритм бўйича натижалар расмларда кўрсатилган.