(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada nutqi to’liq rivojlanmagan bolalarning nutqiy, kognitiv va ijtimoiy-emotsional rivojlanish xususiyatlari hisobga olingan holda ularni umumta’lim jarayoniga inklyuziv ta’lim sharoitida maxsus metodikalar, qo‘llab-quvvatlovchi texnologiyalar, differensial yondashuv, logopedik dasturlar va multimodal o‘qitish usullari tahlil etilgan.