(untitled) (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu tezisda siz diqqatning turlari, ya’ni ixtiyoriy, ixtiyorsiz va ixtiyoriydan so’nggi diqqat o’rganiladi .Diqqatning ko’chuvchanligi, Diqqatning taqsimlanishi o’rganilish darajasi tahlil etiladi.