EHTIMOLNING GEOMETRIK TA’RIFI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada asosan Ehtimolning geometrik ta’rifi haqida qisqacha ma’lumotlar keltirilgan.chizmalar orqali ko’rsatilgan.