TA’LIMDA YANGI TEXNOLOGIYA: 4K MODELI VA UNI AMALGA OSHIRISH YO‘LLARI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Maqolada hozirgi kundagi ta’lim jarayonini tashkil etishdagi asosiy yondashuvlari tahlil etilgan. 4K modelining o‘rni, o‘ziga xos xususiyatlari ko‘rsatilgan va uni qo‘llash masalalariga e’tibor qaratilgan.