OLIY TA’LIM MUASSASALARIDA RAQAMLI MARKETING FAOLIYATINI BOSHQARISHDA XORIJIY OLIY TA’LIM MUASSASALARI TAJRIBALARI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur tezisda xorijiy oliy ta’lim muassasalarining raqamli marketing tajribalari o‘rganilgan. OTMlarning brend imidjini oshirish, talabalarga axborot yetkazish va marketing samaradorligini oshirish bo‘yicha ilg‘or amaliyotlar tahlil qilingan.