GRAFIKA MASHG’ULOTLARIDA TALABALARNING CHIZMANI O’QISH VA BAJARISH QOBILIYATLARINI RIVOJLANTIRISH (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada muhandislik grafikasi va chizma geometriya fanlarini o`qitishda talabalarning grafik topshiriqlarni bajarish malakasini shakllantirish, grafik tayyorgarligi va fazoviy tasavvurini faol rivojlantirish masalalari ko’rib chiqilgan.