ESHITISHIDA NUQSONI BO’LGAN BOLALARNI SAVODGA O’RGATISHNING ZAMONAVIY USULI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada Eshitishida nuqsoni bo’lgan bolalarni savodga o’rgatishning ahamiyati,mazmuni,hamda yozish va o’qishga o’rgatishda samarali metod va usullardan foydalanish haqida so’z boradi.