MTT DA BESHTTA MARKAZ ASOSIDA KREATIVLIKNI RIVOJLANTIRUVCHI METODLARNI QO’LLASH TEXNALOGIYASI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu tezisda MTT da Beshta markaz asosida Tayyorlov guruhi bolalarida kreativlikni rivojlantiruvchi metodlarni qo’llash,tayyorlov guruhi yoshidagi bolalarda kreativlikni shakllantirish va metodlar yoritilgan. Maktabgacha yoshdagi bolalarni kreativlikni rivojlantirishda STEAM texnologiyasidan foydalanish metodikasini takomillashtirishda rivojlantiruvchi markazlarni to’g’ri tanlash, innovatsion va integratsion yondashuvni yaratish bilan ish olib borishdir. Mazkur uslubiy yondashuv xorijiy tajriba – Finlyandiya, Yaponiya va AQShdagi ilg‘or maktabgacha ta’lim modeliga mos holda shakllantirilgan.