G‘O‘ZANING ASOSIY ZARARKUNANDALARIDAN BIRI GO’ZA TUNLAMI (Helicoverpa armigera N) BIOEKALOGIYASI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur maqolada go’za o‘simligiga jiddiy zarar keltiruvchi zararkunandalardan biri bo‘lgan g‘o‘za tunlami-(Helicoverpa armigera N.) ni zararlash tiplari hamda bioekologiyasi haqida haqida malumotlar keltirilgan. G’o’za ekini g‘o‘za tunlami oziqlanadigan asosiy ekinlardan biri hisoblanadi. Shuning uchun bu zararkunanda g’o’zaga katta zarar yetkazishi aniqlangan.