YO‘L TO‘SHAMASI ASOSLARINI MUSTAHKAMLASH USULLARI TAHLILI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada yo‘l to‘shamasi asoslarini mustahkamlashning zamonaviy usullari, ularning afzallik va kamchiliklari, shuningdek, polimer va mineral kompozitsiyalarning qo‘llanilishi tahlil qilinadi. Yo‘l to‘shamasining chidamliligi va uzoq muddatli xizmatini ta’minlashda asos qatlamini mustahkamlash muhim omil hisoblanadi.