ZAMONAVIY TAʼLIM TASHKILOTLARINI BOSHQARISHNING O‘ZIGA XOS XUSUSIYATLARI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur tezisda maktabgacha ta’lim tashkilotlarini boshqarishning zamonaviy xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, ta’lim tashkilotlarida liderlik tamoyillari, boshqaruv uslublari va ularning ta’lim jarayoniga ta’siri tahlil qilinadi.