RAQS JANRLARI VA ULARNING RIVOJLOV GENEZISI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada raqs janrlarining rivojlanish jarayonlari, raqs san’atida musiqaning о‘rni va ahamiyati, raqs musiqasining о‘ziga xosligi va badiiy uslublari kо‘rib chiqilgan. Raqs san’atining xalq hayotidagi о‘rni, musiqa va raqsning uyg‘unligi masalalariga e’tibor qaratilgan.