TEATR O‘YINLAR VOSITASIDA MAKTABGACHA YOSHDAGI BOLALARDA IJODIY QOBILIYATNI O’STIRISH YOLLARI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada teatrlashtirilgan o‘yinlar vositasida maktabgacha katta yoshdagi bolalarda ijodiy qobiliyatni shakllantirish haqida ma’lumotlar berilgan. Tayanch tushunchalar: adabiy asar, ertak axloqiy, do‘stlik, mehr-oqibat, halollik, jasorat, ijtimoiy xatti-harakatlar, ko‘nikmalarini shakllantirish.