AGROKLATERLAR FAOLIYATIGA TA’SIT KO‘RSATUVCHI OMILLAR TAHLILI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2024)
Mazkur maqolada agroklasterlar faoliyatiga ta’sir ko‘rsatuvchi omillarni aniqlash, ularning iqtisodiy samaradorlikka ta’sirini baholash va ushbu omillarni optimallashtirish bo‘yicha ilmiy-tahliliy yondashuvlar ishlab chiqish masalalari ko‘rib chiqiladi. Ushbu tadqiqot natijalari agroklasterlar faoliyatini yanada rivojlantirishga, sohada innovatsiyalarni keng qo‘llashga va iqtisodiy o‘sishni jadallashtirishga xizmat qiladi.