AMIR SHOHMUROD DAVRIDA BUXORO AMIRLIGIDA IJTIMOIY-IQTISODIY HAYOT (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Mazkur maqolada XVIII asrda mang’itlar sulolasining taxtga kelishi, Amir Shohmurod hukmronligi davrida olib borilgan islohotlarning ahamiyati, Buxoro amirligi ijtimoiy-iqtisodiy hayotidagi ro‘y bergan o‘zgarishlar yoritilgan.