КУЗГИ ТРИТИКАЛЕНИНГ ҚУРУҚ МАССА ТЎПЛАШИГА УРУҒ ЭКИШ МУДДАТЛАРИ ВА МЕЪЁРЛАРИНИНГ ТАЪСИРИ (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ушбу мақолада Андижон вилоятининг озуқа унсурлари билан кам даражада таъминланган, механик таркиби енгил бўлган шартли суғориладиган адир минтақа оч тусли бўз тупроқлари шароитида кузги тритикаленинг “Тит” навини биологик қуруқ масса тўплаш жадаллигига уруғ экиш муддатлари ва меъёрларининг таъсири бўйича маълумотлар келтирилган.