«OLMALIQ KMK» AJ RUX ZAVODIDA HOSIL BOʻLADIGAN RUX VA KADMIY KEKLAR TARKIBIDAN ORGANIK REAGENTLAR YORDAMIDA KERAKLI METALL IONLARINI EKOLOGIK TOZA VA YUQORI SAMARALI AJRATISH USULINI ISHLAB CHIQISH (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
«Olmaliq KMK» AJ ning sanoatining rux keki, mis-kadmiy keki, kobalt va nikel keklari, atrof-muhit ob’ektlaridagi oqava chiqindi texnologik suvlari tarkibidagi rux (II), kadmiy (II), kobalt (II) va nikel (II) ionlari uchun immobilangan organik analitik reagentlar ishchi eritma sifatida tanlab olindi.