MINTAQA IQTISODIY TIZIMINI BARQAROR O’SISHINING ASOSIY TAMOYILLARI VA RAQAMLI IQTISODIYOTNING AGRAR SOHANI RIVOJLANTIRISHDAGI OʻRNI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada mintaqah iqtisodiyotini davlat tomonidan tartibga solinishi uning tamoyillari, takomillashtirish usullari va mexanizmlari o’rganilgan.