ARXITEKTURA LOYIHALARIDA 3DS MAX VA AutoCAD DASTURLARINING INTEGRATSIYASI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Ushbu maqolada AutoCAD va 3ds Max dasturlarining arxitektura sohasidagi o‘rni, ularning o‘zaro integratsiyasi hamda amaliy ahamiyati yoritilgan. AutoCAD dasturining 2D chizmalar yaratishdagi aniqligi va 3ds Max dasturining 3D modellashtirish hamda vizualizatsiya imkoniyatlari tahlil qilingan. Shuningdek, ushbu dasturlar yordamida arxitektura loyihalarini zamonaviy, realistik va funksional shaklda tayyorlash jarayonlari bayon etilgan. Maqola natijalarida AutoCAD va 3ds Max dasturlarining birgalikda qo‘llanilishi arxitektura loyihalarining sifatini oshirishi, vaqt va resurslarni tejashi ko‘rsatib o‘tilgan.