QUYI ZARAFSHON DARYOSINING SUV HAVZALARIDA YASHOVCHI OQ BALIQ VA CHIPORALARNING BIOLOGIK XUSUSIYATLARI (International Conference on Scientific Research in Natural and Social Sciences, 2025)
Turlarning ko'chirib o'tkazilgan ko'plab hududlarida o'sish, hosildorlik, populyatsiya ichidagi, atrof-muhit va akvakultura o'zgaruvchanligi.