(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada o‘rta tibbiyot xodimi faoliyatida tibbiy etika va tibbiy deontalogiya, muloqot madaniyatini shakllantirish dolzarbligi, ularning kasbiy va intellektual yuksalishida bu madaniyatning o‘rni alohida o‘ziga xos tarzda ko‘rsatib o‘tilgan. Shuningdek tibbiy xodim va bemor bilan muloqot jarayonida qanday psixologik yondashish kerakligi ham izohlab o‘tilgan.