(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada ingliz tili kurslarini o’rganishda ingliz tili grammatikasining ahamiyati haqida ma’lumot berilgan. grammatikani o’rganishning muhim ekanligi to’g’risida batafsil bayon etilgan.