(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada yurtimizda va xorijda faoliyat yuritayotgan tashkilotlarning o’zaro hamkorligida ingliz tilining ahamiyati haqida ma’lumot berilgan. Tashkilotlar o’rtasida tuzilayotgan shartnomalarda ingliz tilidan foydalanish to’g’risida tushuncha berilgan.