(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqolada O’zbekistonda xorijiy tillarning ahamiyarti haqida ma’lumot berilgan. O’zbekistonda xorijiy tillarni o’qitish va o’rganishga qaratilayotgan e’tibor tushuntirilgan.