(untitled) (International Educators Conference, 2025)
Ushbu maqola talabalarda og‘zaki nutqni rivojlantirishda aynan biror til bo’yicha yetarli bilimga ega bo’lishlik va ularda nutq paytida o’zlariga bo’lgan ishonchning ahamiyatini aks ettiradi.